Stine Opedal - my life!
21.08.2009

usikker på ka eg skal kalla detta innlegget ; )

03:16 i Kjærlighet
Frustrert over alt og ingenting, doddeltskift venter(altså jobb fra 09-23), får ikkje sove, har ingenting å finne på akkurat no..

Sove hadde vært ein utrolig fin og deilig ting å gjøre no, men vanskelig når man ikkje får det til.

Så no kommer det nok et innlegg som bare er fullt av unødvendige og usaklige ting. Ikkje spør meg koffor, men akkurat no er det tydeligvis måten min å få ut litt frustrasjon på. Stakkars blogg, og di som leser den no. Beklage!

Prøver å finne ein sang som gir uttrykk for litt frustrasjon, men finner ikkje fram te den rette sangen. Typisk, no når eg vil ha den og trenger den kommer eg ikkje på noen.
Noen som har forslag til ein sang?!

Alle mine "prinsesse drømmer" e knust for leeeenge siden!!

 
Disse sangene er ikkje dedikert til noen spesielle sånn at dokke veit det. Bare litt frustrasjon! :D :D

Kelly Clarkson får virkelig sagt det :) no er eg klar for ein ny dag med nye muligheter.... 2 timer til eg skal jogge, tror eg!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine Opedal

Stine Opedal

27, Odda

Jente på 27 år fra Odda. Bor i Tyssedal (10min unna) ilag med verdens beste kjæreste og våre herlige unager; Sander Nathaniel (23.05.13) og Sofie Mari (20.05.16). Vi har også ein himmelskatt, Sebastian (23.05.15). Er utdanna frisør, men er for øyeblikket heimeværende husmor. Interessert i mote og interiør. Liker å være i bevegelse og sosialisere meg på fritida. Bloggen vil inneholde alt fra min hverdag til ting som interesserer meg. Kontakt: stineberg22@gmail.com Instagram: stiine22

Kategorier

Arkivhits