Stine Opedal - my life!
22.10.2013

Høst og beina på bordet!:)

21:10 i Interiør

I kveld kjenner eg at det er lov å ha beina på bordet å bare slappe litt av. Er så sinnsjukt dårlig vær ute og eg er heima aleina. Liker absolutt ikkje være det når det regne og blåse sånn. Pysa meg :P Men men. Vært på farten i heila dag. Vært på besøk hos besto og oldebesto til Sander. Ronnie er reist på sivilforsvarøvelse og eg syns litt synd på han med tanke på detta været. Håpe det e bedre på Os. Skulle igrunn fått malt litt, men utsetter det til i morgen sånn at eg er sikker på at eg hører når Sander grine. Lille skjønnheten min pleie å grine når han miste tutten. Då grine han sårt stakkar.

Sitte her å fundere på alt som skal bli gjort og som eg vil ha gjort ;) Kjenne det e litt kjipt at eg skal jobbe i 5 uker no, og ikkje få gjort så masse her heima :( Kjekt å være litt sosial på jobb, men eg klare fint å være sosial på andre måter også. Det er vel sånn som folk sier; man blir aldri ferdig med oppussing når man har kjøpt seg hus. Når spisestua, kjøkkenet og gangen er ferdig her hos oss så tror eg at vi tar ein liten pause. Tror alle sammen har litt godt av det :) Nyte det man allerede har gjort tror eg er lurt for at man ikkje skal gå lei. Satse på at vi snart vinner i lotto eller liganande så vi kan få noen til å gjøre resten. Ja, kem gjør ikkje det! Alle drømmer vel om noe nytt..... Det er deilig å vertfall kunne drømme når man ikkje kan gjøre noe meir med det syns no eg :)

Snart er det også jul og eg aner ikkje åssen eg skal pynte her heima til jul. Sitter faktisk å ser på litt høst og juleinspirasjon på nettet no, og har mange ideer, men får se ka vi lande på.

 

Gleder meg til å sitte på rommet til Sander å lese eventyr til han <3

 

#Høst#peis#lys#interiør#kos#gutterom#heimakos

Stine.4 kommentarer

Katharina Ursula

22.10.2013 kl.23:11

Så utrolig fint du har det :o :D kjempe kul lampe :D

Stine Opedal

22.10.2013 kl.23:35

Katharina Ursula: Takk for det :)
Kjempekoselige bilder! :)

Stine Opedal

23.10.2013 kl.16:02

Mari.R.Gråberg(Interiørblogg): Takk takk =) stemningsfullt med sånt vær, men frister lite å hente meir ved :P

Skriv en ny kommentar

Stine Opedal

Stine Opedal

27, Odda

Jente på 27 år fra Odda. Bor i Tyssedal (10min unna) ilag med verdens beste kjæreste og våre herlige unager; Sander Nathaniel (23.05.13) og Sofie Mari (20.05.16). Vi har også ein himmelskatt, Sebastian (23.05.15). Er utdanna frisør, men er for øyeblikket heimeværende husmor. Interessert i mote og interiør. Liker å være i bevegelse og sosialisere meg på fritida. Bloggen vil inneholde alt fra min hverdag til ting som interesserer meg. Kontakt: stineberg22@gmail.com Instagram: stiine22

Kategorier

Arkivhits