Stine Opedal - my life!
20.11.2013

Årets hjem finale

21:48 i Interiør

Er nok sikkert mange interiør interesserte som satt forran tven å såg på "årets hjem" finalen i kveld, spennande. Eg gikk desverre glipp av begynnelsen, så eg må nok se det i reprise på søndag. Men eg kan vel si at eg absolutt ikkje er enig i avgjørelsen som norges befolkning tok, men sånn er det no bare. Di hadde ein utrolig fint og ordentlig heim, ikkje misforstå. Men ikkje så veldig personlig og heimakoselig i mine auger. Min favoritt var heim nr 4 i Øystese. Di hadde satt sammen nytt og gammalt på ein fin måte, og så hadde di tross alt samma "spisebord" som oss;) Vi har vårt i uthuset med benkar med reinskinn til.

Min favoritt: Jarle Hjartåker samler på hus, noe man også ser på det nydelige tunet der han bor med kona Siv Røyneland og barna. I Øystese har familien satt opp et fantastisk tun med flere hus. Her har man en låve fra 1900-tallet, et sveitserhus fra 1800-tallet, samt et stabbur fra 1800-tallet. Storfamilien setter opp hus som ingen andre vil ha, og miksen av de ulike husene gir en helst spesiell atmosfære. De har et avslappet forhold ti design og interiør, men setter sammen gammel og nytt på en personlig og fin måte.


Her kan du se ein filmsnutt fra huset/tomta i Øystese :)


Vinneren: Ole-Martin Lund Andreassen og Siri Lund har bygget et fantastisk moderne hus på Finnsnes. Huset ligger skjermet til, med uteplasser på alle sider av huset slik at man kan sitte ute uansett vind og vær. Boligen er moderne og svært gjennomarbeidet både innvendig og utvendig, med mange flotte designklassikere. Dette er et hus som skiller seg ut, og som er bygget på en fantastisk tomt.
Gratulera så masse til vinnaren :)

Ka var din favoritt og koffor??

Stine.

#interiør#interiørblogg#åretshjem#funkis#gammalt#nyttIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine Opedal

Stine Opedal

27, Odda

Jente på 27 år fra Odda. Bor i Tyssedal (10min unna) ilag med verdens beste kjæreste og våre herlige unager; Sander Nathaniel (23.05.13) og Sofie Mari (20.05.16). Vi har også ein himmelskatt, Sebastian (23.05.15). Er utdanna frisør, men er for øyeblikket heimeværende husmor. Interessert i mote og interiør. Liker å være i bevegelse og sosialisere meg på fritida. Bloggen vil inneholde alt fra min hverdag til ting som interesserer meg. Kontakt: stineberg22@gmail.com Instagram: stiine22

Kategorier

Arkivhits