Stine Opedal - my life!
28.11.2013

Årets farge 2014 :D

09:19 i Interiør

Jippi :D 25.11 viste di fram ka som er årets farge og gjett om eg har gleda meg! No tror eg at eg må komma meg ut å finne et fargekart ein eller Anna plass så eg kan sjekka litt bedre opp i detta. Litt usikker kor eg kan benytta meg av di fine fargene, men gangen ligger jo allerede veldig godt Ann! I andre rom er det ikkje snakk om å male vegger men å tilføre det lille ekstra. Kanskje bare male ein krakk?! Tida vil vise, først må eg se gjennom fargekartet. Gleder meg :D På fargerike si siden står det at årets farge er blågrønt, og på Nordsjø si siden står det teal. Det er vel litt ein og samme ting.

Blågrønt er kombinasjonen av nordmenns to favorittfarger; blått og grønt. Fargen kommer i en mengde nyanser, fra bleke akvamarinnyanser, til kraftig og mørk petroleum. Alle nyansene er hentet fra norsk natur, og passer utmerket til de nordlige lysforholdene. Fargen er en av de såkalt "nye nøytrale", og fungerer perfekt som grunnfarge både innenfor interiør og mote. Fordelen med fargen er at den kan kombineres med bortimot alle andre farger, skaper en atmosfære som du ikke får til med de klassiske nøytrale, og er utrolig enkel å lykkes med.

Ka syns du om årets farge og kommer du til å bruke den?

Stine.

Åretsfarge#fargerike#nordsjø#farger#2014#blågrønt#teal2 kommentarer

Ulvene

28.11.2013 kl.13:24

Synes den er kjempestilig! Har ingen steder å bruke den, men vurderer en kjole i den! Minner sånn om en havfrue. :)

Stine Opedal

28.11.2013 kl.14:28

Ulvene: Jaa, men trenger ikkje akkurat være denne nyansen da ;) ville sett i fargekartet! masse fint!! :D

Skriv en ny kommentar

Stine Opedal

Stine Opedal

27, Odda

Jente på 27 år fra Odda. Bor i Tyssedal (10min unna) ilag med verdens beste kjæreste og våre herlige unager; Sander Nathaniel (23.05.13) og Sofie Mari (20.05.16). Vi har også ein himmelskatt, Sebastian (23.05.15). Er utdanna frisør, men er for øyeblikket heimeværende husmor. Interessert i mote og interiør. Liker å være i bevegelse og sosialisere meg på fritida. Bloggen vil inneholde alt fra min hverdag til ting som interesserer meg. Kontakt: stineberg22@gmail.com Instagram: stiine22

Kategorier

Arkivhits