Stine Opedal - my life!
18.02.2014

Babymat: Kjøttdeig&spagetti

01:14 i Mat

Har vært litt dårlig på blogging di siste dagene, men her har dokke middagstipset eg lovte å dele. Driver med litt oppussing og kreative ting for tida, så skal vise dokke litt etterhvert.

Her trenger du:
350g kjøttdeig (best med karbonadedeig, men kan bruke andre uten salt også)
2 porsjoner fullkornmakaroni
1 boks hermetiske tomater
4 ss tomatpuré
1 vanlig tomat (kutta i biter)
8 dl vatn
1 ss oregano
kvitløk (eg hadde halvparten av den du ser på bildet.

Framgangsmåte:
Start med å koke opp vatn til makaronien og tilsett den når det koker. Gjerne overkok den litt så den er blir veldig mjuk. Kjøttdeigen steikes godt ilag med finhakka kvitløk. Alle di andre ingrediensene kokes opp i egen panna. Rasp gulrøttene som skal oppi mens maten surre på platene. Når alt dette er klart skal alt blandes oppi tomatsausen. Ha også i litt oregano. Om den blir for tjukk tilsett litt meir vatn. Kok opp i noen minutter og kjøl litt før du tar ein runde med stapperen.

På denne retten fikk eg 10 aventbeger med middager.

Denne er veldig god, både for store og små ;) hehe

Stine.

#babymat#oppskrift#mat#mamma#mammablogg#babygutt#kjøttdeig#spagetti#anbefalingIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine Opedal

Stine Opedal

27, Odda

Jente på 27 år fra Odda. Bor i Tyssedal (10min unna) ilag med verdens beste kjæreste og våre herlige unager; Sander Nathaniel (23.05.13) og Sofie Mari (20.05.16). Vi har også ein himmelskatt, Sebastian (23.05.15). Er utdanna frisør, men er for øyeblikket heimeværende husmor. Interessert i mote og interiør. Liker å være i bevegelse og sosialisere meg på fritida. Bloggen vil inneholde alt fra min hverdag til ting som interesserer meg. Kontakt: stineberg22@gmail.com Instagram: stiine22

Kategorier

Arkivhits