Stine Opedal - my life!
27.02.2014

Velværetorsdag<3

21:44 i Hverdagen

For noen herlige timer eg har hatt på badet ikveld! Har hatt skikkelig sjølpleie, og det var utrolig deilig. Starta bare med at eg skulle farge og fikse bryna mine, men balla fort på seg med ansiktskrubb, hårkur osv osv. Deilig å ha tid og ikkje minst faktisk gidde det av og til. Burde nok gjort det oftere.

Ansikt og kropp: Swedish spa ansiktskrubb fra Oriflame. Utrolig deilig peeling med små steiner. Etterlater huden mjuk og det beste av alt: Eg blir ikkje rød som ei tomat i ansiktet:D (eg har veldig sensitiv hud).
Perfect body, body lotion med svak sjølvbruning fra oriflame. Har ikkje testa den så masse. Har litt dårlig erfaring med sjølvbruning siden eg er så lys, men gir denna ein sjangse. Minus - lukter sjølvbruning. Pluss - lett å påføre.

Hår: Moroccanoil hydration kur for tynne og fine hårstrå. Utrolig god kur som ikkje tynger håret, men tilføre fuktighet. Skal ikkje ned i hodebunnen.
Moroccanoil hårolje: leave in produkt for god kambarhet og pleie etter dusj.

Kroppspleie: Shai barnerhøvel og Eos shaving creme; Dette må være den beste kombinasjonen ever

Bryn: Reflection brun og oxylotion 3%(kjøpt gjennom frisørsalong). På mine bryn må det virke i ca 15 min, men ellers er nok 5-10min ok.

Har du noen gode velværetips? :)

Stine.

#velvære#selvpleie#velværetorsdag#moroccanoil#hår#ansikt#shai#barbering#Eos#bryn#negler#mammablogg#kos#pleieprodukterIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine Opedal

Stine Opedal

27, Odda

Jente på 27 år fra Odda. Bor i Tyssedal (10min unna) ilag med verdens beste kjæreste og våre herlige unager; Sander Nathaniel (23.05.13) og Sofie Mari (20.05.16). Vi har også ein himmelskatt, Sebastian (23.05.15). Er utdanna frisør, men er for øyeblikket heimeværende husmor. Interessert i mote og interiør. Liker å være i bevegelse og sosialisere meg på fritida. Bloggen vil inneholde alt fra min hverdag til ting som interesserer meg. Kontakt: stineberg22@gmail.com Instagram: stiine22

Kategorier

Arkivhits