Stine Opedal - my life!
16.03.2014

Forkjølelse og dårlig vær!

11:32 i Hverdagen

No har det vært noen dagar om ikkje uka/uker uten noen innlegg her. Har vel egentlig ikkje hatt så veldig masse å skrive om, og eg har vært veldig sliten etter jobb. No er 6 uker med jobb over for denna gang, men desverre bare ei uka i perm før det er på ann igjen. Grue meg kjempe masse allerede. Har det så mye bedre heima med mini. Barnehageplass har vi heller ikkje fått så er vel mildt sagt litt krise etter hvert.

I helga har ein del av god jentene samla seg og det har vært fantastisk. Lika kjipt når søndagen komme å Åshild og Mette reise tilbake til sitt :( Men sånn er det no bare!

Var på smelt med fine jenter igår, etterfulgt av biffmiddagen med godgutten og besøk av Åshild og Mette på kvelden.

No har influensaen tatt oss og snøen har lava ned. Heilt forferdelig begge deler, men ka kan man gjøre med det?! Satse på det går fort over.

På tide med god søndagsfrokost, lage røre til lunsj som blir lapper(oppskrift ligger under mat), så skal eg prøva å få lagd noen blogginnlegg seinare idag.

Stine.

#mat#familie#hverdag#lapper#oppskrift#cafe#smelt#venninner#savn#kjærlighet#hverdagsblogg#blogginnlegg2 kommentarer

Maria

16.03.2014 kl.11:33

uffda, god bedring :) hadde vert fint om du tok en tur innom bloggen min :)

ha en fin søndag!

Stine Opedal

19.03.2014 kl.16:33

Maria: takk:) føler meg bedre idag! :)

Skriv en ny kommentar

Stine Opedal

Stine Opedal

27, Odda

Jente på 27 år fra Odda. Bor i Tyssedal (10min unna) ilag med verdens beste kjæreste og våre herlige unager; Sander Nathaniel (23.05.13) og Sofie Mari (20.05.16). Vi har også ein himmelskatt, Sebastian (23.05.15). Er utdanna frisør, men er for øyeblikket heimeværende husmor. Interessert i mote og interiør. Liker å være i bevegelse og sosialisere meg på fritida. Bloggen vil inneholde alt fra min hverdag til ting som interesserer meg. Kontakt: stineberg22@gmail.com Instagram: stiine22

Kategorier

Arkivhits