Stine Opedal - my life!
21.04.2014

Påsken snart over

13:30 i Hverdagen

Herregud, denna påsken har gått så utrolig fort og eg glede meg ikkje akkurat til å gå på jobb imorgen. Har vært heilt fantastisk å væra heima med guttane mine. Vi har gått turer, vært sammen med familie og venner, og bare kost oss. Kjenne eg neste blir litt lei meg av å tenka på at no er det ikkje fri før neste helg igjen... hehe. Regner med det er fleire som kanskje har det litt sånn som meg der. Har vært så opptatt at eg bare har latt være å blogge og brukt tida fornuftig med familien, så og si. Var ein liten tur ut den eine dagen, ellers bare familietid

På fredagen var det babysamling og tur til Lilletopp med guttane etterpå :)

Så herlig å se ungane leika og kosa seg ilag!:)

 

Tur opp til Lilletopp seinare på dagen =) Kommer et innlegg seinare der eg sammenligne påsken 2013 og 2014 ;) hehe

 

På lørdags formiddag hadde vi påskerebus på Eide med ein del venner. Kjempe koselig. To og to hadde gått sammen å lagd ein rebus og gjemt egg, og to andre skulle finna det. Heile pulja gikk sammen rundt så var veldig sosialt også. Det eina egget blei desverre stjelt, tragisk.

 

Gevinsten vår i rebusløpet :D

 

Tur opp sherpatrappene på søndag =) Dissa trappene ligger i Skjeggedal og du kommer opp til Topp om du går heilt opp. Vi gikk bare rett forbi der snøen begynte og ned igjen, men var no langt nok det.

 Idag har vi starta dagen med lang og koselig frokost. Måtte jo lage noen grønne egg då, siden det gikk dårlig å lage di blå på torsdag.

No e guttane lei av å vente på meg, så får heller legge inn det eg har glemt i kveld. Nyt siste fridag og sola vidare :)

Stine.2 kommentarer

MariHalvorsen

21.04.2014 kl.13:33

Så utrolig fine bilder:)

Stine Opedal

21.04.2014 kl.13:40

MariHalvorsen: Takk for det!:) Håper du såg innlegget uten rot ;) måtte inn Å redigere :)

Skriv en ny kommentar

Stine Opedal

Stine Opedal

27, Odda

Jente på 27 år fra Odda. Bor i Tyssedal (10min unna) ilag med verdens beste kjæreste og våre herlige unager; Sander Nathaniel (23.05.13) og Sofie Mari (20.05.16). Vi har også ein himmelskatt, Sebastian (23.05.15). Er utdanna frisør, men er for øyeblikket heimeværende husmor. Interessert i mote og interiør. Liker å være i bevegelse og sosialisere meg på fritida. Bloggen vil inneholde alt fra min hverdag til ting som interesserer meg. Kontakt: stineberg22@gmail.com Instagram: stiine22

Kategorier

Arkivhits