Stine Opedal - my life!
06.07.2014

Sommerinteriør

12:15 i Interiør

No når det er sommartid er det kjekkare med litt lyse fargar i heimen. Sjøl er eg veldig glad i rosa, men siden vi er to som faktisk bor her så har eg latt vær å ha så masse av det i hus. Men no var det på tide å ta inn litt igjen, og eg er super fornøyd med det hittil.

Her er den så kalla kosekroken vår med nye pyntehus og lysestaker fra Bloomingville. Litt usikker på om eg skal ha rosa lys oppi eller bytta ut med kvite/cremefarga. Pom pomsa har bare blitt liggande i stolen etter eg tok di ned fra hylla. Får se kor eg finner ut kor di skal være. Er ikkje alltid det er så lett å dekorer når du har ein liten gutt på 1år som har lyst å ta på alt. Overraskende så er han ganske flink til å ikkje ta på alt, men han har sine perioder.  

Har veldig lyst å bytte farge på korgstolen vår, men redd den skal bli ødelagt i forsøket(fått den av min mor) Noen som har noen tips?? :)

Her i sofakroken  er det brettet, puta, vasen og telysholderane som er nye. Brettet og vasen er fra Bloomingville, puta fra H&M home og telysestakane aner eg ikkje. Kjøpt på ein butikk her i Odda =) Veggen ser jo nesten rosa ut også på detta bildet, men det er den altså ikkje. Sååå glad i rosa er eg ikkje at eg må ha det i stua. Di svarte og mønstrete detaljane som var her nede før har fått sin plass i tvstua oppe. Har plan å vise dokke den når ting e meir ferdig. Men veldig fornøyd med resultatet der oppe hittil også. Kanskje dokke får ein sniktitt etter hvert.

Bytter du farger i stua av og til og ka farger har du i stua om sommaren?? =)

Stine.

#interiørblogg#bloomingville#pynt#stue#inspirasjon#tips#sommer#rosa

 2 kommentarer

Anette

06.07.2014 kl.14:39

Så utrolig fine farger! Ønsker deg en flott søndag videre :)

Stine Opedal

06.07.2014 kl.15:30

Anette: Ja, ikkje sant =) God søndag til deg også =)

Skriv en ny kommentar

Stine Opedal

Stine Opedal

27, Odda

Jente på 27 år fra Odda. Bor i Tyssedal (10min unna) ilag med verdens beste kjæreste og våre herlige unager; Sander Nathaniel (23.05.13) og Sofie Mari (20.05.16). Vi har også ein himmelskatt, Sebastian (23.05.15). Er utdanna frisør, men er for øyeblikket heimeværende husmor. Interessert i mote og interiør. Liker å være i bevegelse og sosialisere meg på fritida. Bloggen vil inneholde alt fra min hverdag til ting som interesserer meg. Kontakt: stineberg22@gmail.com Instagram: stiine22

Kategorier

Arkivhits