Stine Opedal - my life!
05.03.2015

Gikk på ein salgsmell

20:55 i Interiør

Ei venninna tipsa meg om ein spisestuesofa på salg, og der var det gjort! Eg har egentlig ønska meg ein anna type ganske lenge, men siden denna her kosta under halvparten av det den eg har lyst på kosta, så slo eg til. Ellers må eg desverre venta i ein evighet. Eg har ikkje sett sofaen utstilt eller tatt mål, men eg håpe eg blir fornøyd med denna inntil vidare.

Fargen på bildet over er litt misvisande, derfor la eg til et bilde av stolen som er i samme serie og et bilde som er tatt på butikken av ei som var å såg på den. Fargen er nok meir beige enn den fargen som vises på sofaen over her.

Gleder meg til den komme og vi får den heim. Litt spennande siden eg ikkje har sett den. Men kan nok selge den viss den ikkje faller i smak.

Stine.

#bohus#spisestuesofa#impulskjøp#salg#interiørblogg#interiør2 kommentarer

Sofie Inuk Edelfelt

05.03.2015 kl.21:05

salg slår alltid bra ann :)

Stine Opedal

05.03.2015 kl.21:07

Sofie Inuk Edelfelt: hehehe, sant det! Satse på at detta går greit :P

Skriv en ny kommentar

Stine Opedal

Stine Opedal

27, Odda

Jente på 27 år fra Odda. Bor i Tyssedal (10min unna) ilag med verdens beste kjæreste og våre herlige unager; Sander Nathaniel (23.05.13) og Sofie Mari (20.05.16). Vi har også ein himmelskatt, Sebastian (23.05.15). Er utdanna frisør, men er for øyeblikket heimeværende husmor. Interessert i mote og interiør. Liker å være i bevegelse og sosialisere meg på fritida. Bloggen vil inneholde alt fra min hverdag til ting som interesserer meg. Kontakt: stineberg22@gmail.com Instagram: stiine22

Kategorier

Arkivhits