Stine Opedal - my life!
17.03.2015

Våren kommer

18:51 i Hverdagen

For ei herlig tid vi har i møte! Idag har eg så og si vært ute fra morgen til kveld/ettermiddag. Hadde time hos fysio i dag tidlig, og fortsatte "behandligen" med ein lang tur med Marianne og Nora.

Etter vi hadde henta Sander i barnehagen var vi ute i hagen til vi skulle inn å lage middag. På sånne dager er det litt deilig å ikkje fokusere så masse klokka, la di små kanskje være oppe 30 min lengre bare for å være ute litt ekstra med di. Sander kan bli litt vanskelig å legge om det er utenfor hans rutiner, men satse på det går bra idag.

Gleder meg til fleire slike dager framover :)

Stine.

#johndeere#traktor#utetid#ute#hagen#leik#kos#familieIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine Opedal

Stine Opedal

27, Odda

Jente på 27 år fra Odda. Bor i Tyssedal (10min unna) ilag med verdens beste kjæreste og våre herlige unager; Sander Nathaniel (23.05.13) og Sofie Mari (20.05.16). Vi har også ein himmelskatt, Sebastian (23.05.15). Er utdanna frisør, men er for øyeblikket heimeværende husmor. Interessert i mote og interiør. Liker å være i bevegelse og sosialisere meg på fritida. Bloggen vil inneholde alt fra min hverdag til ting som interesserer meg. Kontakt: stineberg22@gmail.com Instagram: stiine22

Kategorier

Arkivhits