Stine Opedal - my life!
15.04.2015

Snart 2 år

17:48 i Prinseting

Snart er lille gullet mitt heile 2år og det må selvfølgelig feires like staslig som i fjor. I den forbindelse er det jo alltid kjekt å sette sammen ei lita knippe med ønsker til lillegutt. Det er absolutt ikkje gaver som er det viktigaste, men for di små er det jo veldig kjekt. Og å ha barn er jo også dyrt, så i detta tilfelle er det vel mest eg som sette sammen ei (så godt som) fornuftig lista for lillemann av ting han trenger framover.

Hemnes "dagseng" fra ikea // Pute og dyne til stor seng

Miniature jakke // Wheat jakke // Bergans tjukk fleece // Ulvang rav genser

Ecco mimic sko // Salomon tursko

Sovepose fra mammut // Bergans sekk

Brio togbane // Trehjulsykkel

Leiketelt fra kids consept

Ellers trenge man jo alltid ein del klær, størrelse 104 og oppover. Syns Sander vokse fra klæra sine så fort, håper det stoppe opp litt snart. Om litt skal vi jo til syden så han trenge jo ein del sommerklær til det også! Ellers er jo lillebror i magen heldig som får arve masse fint.

Glad i merker som:

Leiker: kids consept, pumpkin, fisher price, brio osv osv.

Klær: Name it, zara, KappAhl(Hampton republic og newbie), mini a ture, memini, pomp delux,

Vi gleder oss til den "store" dagen :) Planleggingen er allerede i gang. Blir nok mye det samme som sist, ikkje noe spesielt tema som eg ser mange styre på med. Det blir nok for mye for meg akkurat no.

Har du noen tips ang bursdagsfeiring?

Stine.Én kommentar

Malin Amalie

15.04.2015 kl.17:54

Ha en flott dag :)

Skriv en ny kommentar

Stine Opedal

Stine Opedal

27, Odda

Jente på 27 år fra Odda. Bor i Tyssedal (10min unna) ilag med verdens beste kjæreste og våre herlige unager; Sander Nathaniel (23.05.13) og Sofie Mari (20.05.16). Vi har også ein himmelskatt, Sebastian (23.05.15). Er utdanna frisør, men er for øyeblikket heimeværende husmor. Interessert i mote og interiør. Liker å være i bevegelse og sosialisere meg på fritida. Bloggen vil inneholde alt fra min hverdag til ting som interesserer meg. Kontakt: stineberg22@gmail.com Instagram: stiine22

Kategorier

Arkivhits