Stine Opedal - my life!
20.05.2015

Vår 17. mai feiring

15:06 i Hverdagen

17. mai var ein så fin dag! <3 Denne dagen fikk vi tid til å være med både venner og familie. Vi reiste så og si fra selskap til selskap, så det var absolutt noen slitne foreldre, og sikkert unger på slutten av dagen. Men det var verdt det.

Eg kan ikkje huske sist eg spiste så masse kaker og "drit" på ein dag, så gubben måtte lage akuttmat til meg på kvelden for eg var så kvalm, pga for lite (skikkelig) næring.

Bildedryss fra dagen:

Vi hadde til sammen 8 flagg i melkespann og blomsterbøtte ute på tunet våras + 1 på altanen. Det må være ny rekord. Vi leiker ikkje 17. mai her :D

Det var mye arbeid før 17. mai med hagearbeid, tjæring av stabbur, vasking, rydding og pynting, både inne og ute. Men det er så utrolig deilig når man setter seg ned å ser ka man har fått gjort i etterkant. Men kjenner at det er litt godt å ta ting litt roligare denne uka.

Hadde du ein fin 17. mai feiring?? :)

Stine.

#17mai#mai#feiring#venner#familie#tog#flaggIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine Opedal

Stine Opedal

27, Odda

Jente på 27 år fra Odda. Bor i Tyssedal (10min unna) ilag med verdens beste kjæreste og våre herlige unager; Sander Nathaniel (23.05.13) og Sofie Mari (20.05.16). Vi har også ein himmelskatt, Sebastian (23.05.15). Er utdanna frisør, men er for øyeblikket heimeværende husmor. Interessert i mote og interiør. Liker å være i bevegelse og sosialisere meg på fritida. Bloggen vil inneholde alt fra min hverdag til ting som interesserer meg. Kontakt: stineberg22@gmail.com Instagram: stiine22

Kategorier

Arkivhits