Stine Opedal - my life!
16.07.2015

Når stein blir ein vakker ting

Når vi kom heim fra ferie var det gravplassen som var den mest naturlige plassen for meg å besøke først. Godt var det etter 14 dager + på reisefot. Når vi skulle gå la vi merke til at gravsteinen vår var komt, og etter ein mail til begravelsesbyrået var steinen oppe dagen etter. Utrolig deilig og vondt på samme tid at den er komt opp. Ting blir meir og meir virkelig for kver dag som går.

Vi kunne ikkje vært meir fornøyd med valg av stein, og no mangler bare fuglane (pynt) og bedsteinane rundt. Vi tok med oss ein del steiner fra Rhodos, og di blanda med norske runde steiner blir perfekt.

Skulle ønske det var så mye meir enn ei fin grav eg kunne gi deg, Sebastian

Mamma savne deg meir og meir for kver dag som går

Stine.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine Opedal

Stine Opedal

27, Odda

Jente på 27 år fra Odda. Bor i Tyssedal (10min unna) ilag med verdens beste kjæreste og våre herlige unager; Sander Nathaniel (23.05.13) og Sofie Mari (20.05.16). Vi har også ein himmelskatt, Sebastian (23.05.15). Er utdanna frisør, men er for øyeblikket heimeværende husmor. Interessert i mote og interiør. Liker å være i bevegelse og sosialisere meg på fritida. Bloggen vil inneholde alt fra min hverdag til ting som interesserer meg. Kontakt: stineberg22@gmail.com Instagram: stiine22

Kategorier

Arkivhits