Stine Opedal - my life!
29.07.2015

Når historien skal ut til folket

For ca 2 uker siden blei eg kontakta av ei hyggelig dama fra NRK Hordaland. Ho fortalte meg at ho hadde lest det triste som hadde skjedd oss på bloggen min og ville gjerne fortelle vår historie. Vi var veldig i tvil til å begynne med siden det er veldig personlig for oss, men bestemte oss etter hvert så vi fikk meir informasjon om å bli med. Vi har ikkje blitt med på detta for å "henge" ut noen, vise oss fram, komme med direkte kritikk eller lignande. Dette er nok et tema som er vanskelig å snakke om for mange, og kanskje vanskelig for andre som ikkje har vært i situasjonen å forstå. Men viss dette er noe som kan hjelpe andre som kommer etter oss og som kanskje havner i samme situasjon føler eg det er det minste eg kan gjøre no. Vi fikk også vite at  talla på dødfødte har stege di siste åra, så føler det er ein viktig sak å følge opp videre.  

NRK er også litt interessert i å finne ut av ka oppfølging som er vanlig i slike situasjonar, så har forstått det sånn at di vil jobbe med saken vidare di nærmaste dagane.

Sjøl så sitter vi igjen med mange spørsmål som vi ikkje har fått svar på, men eg håper det er noe som vil bli bedre for oss etter hvert. I begynnelsen av august skal vi tilbake til Haugesund og det gleder eg meg faktisk til. Misforstå meg rett, men å få svar på ting er det einaste som kan hjelpe oss vidare no, og jordmødrene på Haugesund sjukehus tok veldig godt vare på oss når vi var der. 

Min (ganske personlige) historie fra start til slutt kommer eg også til å dele på bloggen ein av di neste dagane når denna saken har roa seg. Der vil eg dele ein del følelser om det som har skjedd fram til no.  

Reportasjen  til NRK vil bli lagt ut på deiras nettsider i ettermiddag/kveld og deler av intervjuet vil bli sendt på vestlandsrevyen og på dagsrevyen. Kommer til å linke til det seinare.

Her kan du lese historien NRK har skreve:

http://www.nrk.no/hordaland/_-legen-sa-at-hjertet-hadde-sluttet-a-sla.-da-raste-verden-sammen.-1.12475612

Eg håper og tror vi har gjort det rette i denne situasjonen. 

Stine.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine Opedal

Stine Opedal

27, Odda

Jente på 27 år fra Odda. Bor i Tyssedal (10min unna) ilag med verdens beste kjæreste og våre herlige unager; Sander Nathaniel (23.05.13) og Sofie Mari (20.05.16). Vi har også ein himmelskatt, Sebastian (23.05.15). Er utdanna frisør, men er for øyeblikket heimeværende husmor. Interessert i mote og interiør. Liker å være i bevegelse og sosialisere meg på fritida. Bloggen vil inneholde alt fra min hverdag til ting som interesserer meg. Kontakt: stineberg22@gmail.com Instagram: stiine22

Kategorier

Arkivhits