Stine Opedal - my life!
06.08.2015

Når man ikkje får sove

Off, det er så bale å bare ligge her i senga, prøve å sove. Det er andre natta no eg ikkje klare å falle i søvn, og det er så utrolig bale. Veit ikkje heilt ka eg tenker på heller, alt sammen kanskje?! Koffor, koffor, koffor? er vel det største, men kortaste spørsmålet som oppsummerer alle spørsmåla eg har.

Alt var så mye lettare for 2 måneder og 14 dager siden, før Sebastian blei født. No føler eg at eg ikkje heilt veit ka eg skal gjør, er det noen meining i noe av det eg gjør lengre?! Selvfølgelig er det jo det, men av og til ser alt så ufattelig mørkt ut.

Eg har skreve et laaangt innlegg om livet mitt det siste året, men når eg går gjennom det for å sjekke føler eg heile tida at noe ikkje stemmer, noe er feil. Så det blir nok ikkje publisert heilt ennå... men med tida, når det blir rett.

Stine.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine Opedal

Stine Opedal

27, Odda

Jente på 27 år fra Odda. Bor i Tyssedal (10min unna) ilag med verdens beste kjæreste og våre herlige unager; Sander Nathaniel (23.05.13) og Sofie Mari (20.05.16). Vi har også ein himmelskatt, Sebastian (23.05.15). Er utdanna frisør, men er for øyeblikket heimeværende husmor. Interessert i mote og interiør. Liker å være i bevegelse og sosialisere meg på fritida. Bloggen vil inneholde alt fra min hverdag til ting som interesserer meg. Kontakt: stineberg22@gmail.com Instagram: stiine22

Kategorier

Arkivhits