Stine Opedal - my life!
28.08.2015

Høstjakker og kveldens tips

22:46 i Prinseting

Då var endelig Sander sine høstjakker i boks og ho mor er veldig fornøyd! Er heilt forelska i jakkene fra Miniature men har fått opp augene for Wheat jakkene også. Fine begge to!

Disse jakkene er jo desverre ikkje av di billigaste, men det er der kveldens tips kommer inn i bildet. Begge dissa jakkene er kjøpt brukt på Facebook Finn-Kjøp og salg, miniature wheat ++. Du finner sida om du søker den opp.

Eg var veldig heldig med begge dissa to. Di ser ikkje brukt ut, stjerna og elgen henger på og på wheat jakka fikk eg t.o.m med ekstra knapper + selgarane var hyggelige. Og det beste av alt; begge kosta så og si halvparten av det di gjør i butikken.

Alt i alt to gode kjøp meiner eg ;)

Stine.

#barneklær#miniature#wheat#inspirasjon#klær#barn#garderobe#høstÉn kommentar

julieeannaa.blogg.no

28.08.2015 kl.22:51

Kjempe fin blogg!<3 Hadde vært kos om du tok en tur innom min blogg også <3 ha fortsatt en kjempe fin kveld!

Skriv en ny kommentar

Stine Opedal

Stine Opedal

27, Odda

Jente på 27 år fra Odda. Bor i Tyssedal (10min unna) ilag med verdens beste kjæreste og våre herlige unager; Sander Nathaniel (23.05.13) og Sofie Mari (20.05.16). Vi har også ein himmelskatt, Sebastian (23.05.15). Er utdanna frisør, men er for øyeblikket heimeværende husmor. Interessert i mote og interiør. Liker å være i bevegelse og sosialisere meg på fritida. Bloggen vil inneholde alt fra min hverdag til ting som interesserer meg. Kontakt: stineberg22@gmail.com Instagram: stiine22

Kategorier

Arkivhits