Stine Opedal - my life!
17.01.2016

Navnet på veslo i magen

08:58 i Graviditet

Navnet på jento har igrunn aldri vært noe hemmelig for di som kjenner meg godt og evt har huska ka som har blitt sagt opp gjennom. Når eg var yngre lagde eg meg ein tullete ide om at alle ungane mine skulle ha navn som starta på S. At Sander fikk det som navn er eg litt usikker på åssen vi kom fram til for når eg tenker tilbake er eg ganske sikker på at eg ville at gutten min skulle heite Stian når eg var yngre. Ettehvert så har det nok bare sklidd litt ut. Tror Sander og Sebastian fikk navna sine rett og slett fordi det er noen veldig fine navn, og selvfølgelig fordi di starte på S ;)

Når det gjelder jentenavn har eg aldri ombestemt meg. Oppkalling har igrunn vært et sterkt ønske fra mi side, men vi fant aldri noen guttenavn på S i familiane våre. Ettersom vi no venter ei lita jente så blei det litt lettare. Oldemor mi heita Ingrid Sofie så då blei valget ganske lett for oss(eg burde vel kanskje skrive meg, siden eg bestemte detta for fleire år siden:p). Jenta vår skal bli oppkalt etter tippoldemor si og dermed heite Sofie <3 Svigermor heiter også Solfrid, så forskjellane mellom Solfrid og Sofie er heller ikkje så stor. Jento vår skal selvfølgelig få et mellomnavn også slik som to av brødrene har, men det vil vi holde hemmelig ei stund til vi er 100% sikre.

Grunnen til at Sebastian aldri fikk noe mellomnavn er fordi det ikkje var bestemt ka mellomnavnet skulle være når ting skjedde. Då blei det heilt unaturlig å bare gi han et navn til, så vi endte opp med det eina navnet som vi hadde snakka om, og det er vi veldig fornøyd med.

Har du noen tradisjoner på navn i din familie?

Stine.4 kommentarer

mediakaos

17.01.2016 kl.09:13

Så fint navn dere har valgt! Her har vi ingen tradisjoner, utenom meg. Min far heter Tor og min mor Irene, som ble Tone Irén :)

Caroline

17.01.2016 kl.15:28

Så fint navn! :) Får vi ei jenta til eingang, så blir mellomnavnet hennas Sophie :)

Stine Opedal

18.01.2016 kl.23:53

Caroline: Takk, veldig fornøyd med det! :) Sofie/Sophie/Sofia osv er veldig fine navn :)

Stine Opedal

18.01.2016 kl.23:55

mediakaos: Takk for det :) vi er godt fornøyd! Hadde det blitt gutt igjen, hadde det nok ikkje blitt noe oppkalling.

Skriv en ny kommentar

Stine Opedal

Stine Opedal

27, Odda

Jente på 27 år fra Odda. Bor i Tyssedal (10min unna) ilag med verdens beste kjæreste og våre herlige unager; Sander Nathaniel (23.05.13) og Sofie Mari (20.05.16). Vi har også ein himmelskatt, Sebastian (23.05.15). Er utdanna frisør, men er for øyeblikket heimeværende husmor. Interessert i mote og interiør. Liker å være i bevegelse og sosialisere meg på fritida. Bloggen vil inneholde alt fra min hverdag til ting som interesserer meg. Kontakt: stineberg22@gmail.com Instagram: stiine22

Kategorier

Arkivhits