Stine Opedal - my life!
21.01.2016

Media som støttespiller

Kem hadde trodd at media kunne være ein så god støttespiller?! Etter at Sebastian døde har vi stått igjen med mange ubesvarte spørsmål og di få spørsmåla som er blitt besvart er blitt besvart av folk vi ikkje aner kem er og kor di faktisk passer inn i bildet i saken vår. Nrk har vært på banen ei god stund og imorgen tidlig skal di belyse saken vår igjen, då på radio og på tv seinare på ettermiddagen. Detta fordi vi har valgt å gå videre med saken vår og "søke" svar på andre plan. Saken vår er for øyeblikket inne til behandling hos fylkesmannen og eg håper virkelig at saken vil få ein grundig gjennomgang. Ikkje bare for vår del men for andre som evt måtte havne i samme situasjon ein gang.

Det er hardt å miste et barn og eg unner absoutt ingen å gå gjennom det samme som vi har gjort di siste 7 månedane. Om det måtte skje er det utrolig viktig at man kan se tilbake på at det ikkje var noe som kunne vært gjort annerledes og at man har fått god hjelp til å håndtere situasjonen etterpå.

I vårt tilfelle sitter eg igjen med di motsatte følelsane; kunne noe vært gjort annerledes og koffor var det ingen som fortalte meg åssen eg skulle håndtere det etterpå?!

(Bildene er hente og lånt fra nrk sine sider)

Du kan lese nettsaken her

Du kan også høre radiosendinga på NRK.

Nrk er di som har "turt" å stille disse kritiske spørsmåla ilag med oss, og mange vil kanskje tenke at di er ute etter å lage ein sak og historie, men det er absolutt ikkje den følelsen eg sitter igjen med! Alt som er blitt sagt og gjort har vært med vår/min godkjennelse og det står eg for. Ka reaksjonen blir og om vi får noen nye svar vil tida vise. Eg krysser alt eg har for at det skal gå vår vei, for meir får eg desverre ikkje gjort for sønnen vår!

Stine.4 kommentarer

Mette

21.01.2016 kl.23:36

Eg krysse alt eg har for dokke ❤️

headrace

22.01.2016 kl.05:18

Kondolerer så mye.

Må være helt forferdelig tungt å måtte sitte med uvissheta i en sånn situasjon.. Spesielt uten den gode hjelpa man skulle trengt for å håndtere noe sånt. Sender min medfølelse og håper dere får de svarene dere trenger!

Hilsen tilfeldig besøkende

Stine Opedal

22.01.2016 kl.07:56

headrace: Takk for gode ord <3

Stine Opedal

22.01.2016 kl.08:48

Mette: Du er god <3

Skriv en ny kommentar

Stine Opedal

Stine Opedal

27, Odda

Jente på 27 år fra Odda. Bor i Tyssedal (10min unna) ilag med verdens beste kjæreste og våre herlige unager; Sander Nathaniel (23.05.13) og Sofie Mari (20.05.16). Vi har også ein himmelskatt, Sebastian (23.05.15). Er utdanna frisør, men er for øyeblikket heimeværende husmor. Interessert i mote og interiør. Liker å være i bevegelse og sosialisere meg på fritida. Bloggen vil inneholde alt fra min hverdag til ting som interesserer meg. Kontakt: stineberg22@gmail.com Instagram: stiine22

Kategorier

Arkivhits